Üzenőfal

brenya

Good

1 óra 54 perc
Noli

Yahoo

3 óra 44 perc
Vmeteo-Taki

Történelmi pillanat: a régi WS2800-IT analóg állomást délután lekapcsoltuk, minden on-lina adat már az új, feltöltőgép nélküli állomásokról megy. Smile

5 óra 20 perc
brenya

Megint láttam a Hold Vénuszt. Én mindig csodálom.

17 óra 52 perc
brenya

Igen, én emlékszem. Pont akkoriban rá voltam szorulva egy kis plusz jövedelemre. Sárbogárdon elmentem egy Holland manufaktúrához (Kb két hétig tartott.) A fém műhelyben 36 °c volt, a műanyagban 38. Haza érkeztem (mert délutános voltam) este 11-kor 30 fok volt az erkélyen de a szobában is. http://tinyurl.com/yccd472d

22 óra 3 perc
Győző

Emlékezzünk! Éppen 10 éve, 2007. július 20-án mérté Veszprémben az elmúlt 40 év legmelegebb júliusi hőmérsékletét. Akkor a reptéren 38,2°C volt a maximum. Ma a "kánikulában" csak 32,1°C-ig emelkedett a hőmérséklet. A kertemben 33,9°C volt, P. Csabi 34,1°C-ot mért. Érdekes lehet a holnap reggel, 10 éve 23,1°C volt a minimum július 21-én.

1 nap 24 perc
Noli

Ja igen: FB mindig jelzi nekem, hogy eső lesz és AKKOR sose lesz, mikor jelzik. Most jött az értesítés, hogy eső lesz Biggrin Szóval NEM lesz.

1 nap 4 óra
Noli

Ha a tegnapi helyzethez képest nincs nagy változás, akkor elvileg szerintem nem nagyon szabad hajnalban esnie. Az este még aktív zivatarok az osztrákoknál kb. éjfél felé már összeomlottak mind, és szerintem a mai helyzet náluk hasonló, a nyugat-európai HF előtti konvekció zajlik. Ha nem fut rá a front nagyon, akkor nem lesz gond szerintem.

1 nap 4 óra
Vmeteo-Taki

Somiland: már én is látom a modelleken, de nem nagyon hiszek benne.....

1 nap 4 óra
brenya

Köszi.

1 nap 4 óra
Noli

De örülök, Brenya, már nagyon megérdemelted!!!

1 nap 5 óra
brenya

Noli, én mindig gondolok rád a mikor kimegyek csillagot, bolygót fotózni. De most úgy néz ki, tudok venni egy komolyabb masinát. Már alig várom. még nem jött meg. 350 ezer Canon kompakt, de nagy szenzoros.

1 nap 5 óra
somiland

Szia.Taki.szerinted holnap hajnalban lesz zivatar eso .mert a tobbi modell irja. Koszonom

1 nap 9 óra
Noli

Brenya, köszi a "rámgondolást", igen, kinn evett a penész Biggrin Valóban igen szép volt, kár, hogy csak fél 4 felé kezdett felszakadozni a felhőzet.

1 nap 11 óra
brenya

Hát igazán jó kedvet okoztál! Imádtam ezt a sorozatot, még az ismétléseket is szívesen megnéztem. Ma későn keltem, 5-kor. Kinéztem az ablaakon, és már elég világos volt, magasan ott volt a kifli Hold a Vénusszal. Nagyon szép volt, és rád gondoltam, biztos fotózol.

1 nap 12 óra
Hozzászóláshoz regisztráció vagy belépés szükséges.

Oldalak