BUÉK 2014!

Vmeteo-Taki képe

Szilveszter. Miért csak most készül az előrejelzés? Mikor dől össze az "időjós" hálózati csatlakozása? Szilveszter reggel. Azonban, ha ez már olvasható, mégis ért valamit az iskola.....

Említsük meg az időjárást is, bár ma és holnap ez igazából senkit nem érdekel. Ezért inkább elmondom, mi nem lesz.... Nem lesz sem eső, sem hó, sem szél, sem hideg. Aki bulizni indul, elég lesz egy közepes kabát, fázósabbaknak sál, sapka, kesztyű, utóbbiak pl. nekem nem kellenek majd. Lesz felettünk felhő bőven, a mostani szemerkélést sem adták a modellek, de mégis vízcseppek keringenek a levegőben. Ez estére abbamarad, sőt köd is lesz, vagy nem. Árokparton aludni továbbra is kihűlés-veszélyes, viszont a pezsgőket éppen fogyasztható hőmérséklet mellett ki lehet rakni a teraszra.

Az újév első napján sem lesz változás, bár gondolom, délig senkit nem hat meg, milyen idő várható, így erről majd jövőre írnék.

A távolabbi kilátásaink időjárási szempontból is leginkább enyhén borongósak, ma csak ilyen előrejelzésre futja, holnap már kicsit komolyabban veszem, ígérem. Addig is minden kedves vmeteo.hu olvasónknak sikerekben gazdag, nagyon boldog Új Évet kívánunk!


Cseh Zoltán
Takács Lajos

 

Vmeteo-Taki