vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

VMeteo-Zooltán képe

Napos idő

Kedden a reggeli köd megszűnését követően a napsütés veszi át az irányítást. Általában mérsékelt marad a déli szél. A hőmérséklet csúcsértéke elérheti a 22°C-ot.
Szerdán egy gyengülő hullámzó frontrednszer vonul át felettünk. Többnyire erősen felhős, borult égre tekinthetünk fel, a délután órákban kevés eső is érkezhet. A reggeli mérsékelt délnyugati szél napközben észnyugatira vált. A hőmérséklet reggel 12°C, délután 18°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Köd után napsütés

Hétfőn a reggeli ködöt délelőtt napsütés váltja kevés fátyolfelhővel. Mérsékelt délekelti szél fúj. A hőmérséklet 21°C közelében tetőzik.
Kedden ismét ködös lehet a reggel, amit újra napsütés követ már a délelőtti órákban. A mérsékelt déli szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 10°C, délután 22°C körül ígérkezik.
Szerdán egy gyenge hidegfront érint minket megnövekvő felhőzettel, említésre méltó csapadék nélkül, átmeneti pár fokos lehűléssel. Csütörtöktől folytatódik a vénasszonyok nyara.

VMeteo-Zooltán képe

Napsütés kevés fátyolfelhővel

Vasárnap a reggeli köd a délelőtti órákban megszűnik, így később kevés fátyolfelhőre és napsütésre számíthatunk. Általában mérsékelt marad a délnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 20°C közelében lesz.
Hétfőn ismét ködösen indulhat a nap, majd elvonulnak a talaj közeli felhők és a napsütés veszi át az irányítást. A mérsékelt délies szélben a reggeli 10°C-ról délután 21°C közelébe emelkedik a hőmérő higanyszála.
Elkerülik térségünket a jelentős változást okozó frontok, tartja magát a hamisítatlan vénasszonyok nyara.

VMeteo-Zooltán képe

Beakad a meteorológiai lemez

Szombaton a reggeli pára- és ködfoltok megszűnését követően fátyolfelhős égre tekinthetünk fel, többórás napsütéssel. Általában mérsékelt délnyugati szél fúj. A csúcshőmérséklet 20°C közelében lesz, de tartósabb köd esetén ennél alacsonyabb értékeket mérhetünk.
Vasárnap reggel ismét számíthatunk ködfoltokra, később pedig napsütésre. Gyenge, mérsékelt déli, délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 10°C, délután 21°C körül ígérkezik.

Vmeteo-Taki képe

Napos, száraz idő

Pénteken sok napsütés, kevés felhő, mérsékelt délnyugati szél jellemzik az időjárást. Délután 17°C, este 12°C várható.

Szombaton reggelre képződhetnek köd-és párafoltok, aztán folytatódik a napos, enyhe idő. Fátyolfelhők szűrhetik a Nap fényét, csapadék nem lesz. Mérsékelt délnyugati szél fúj, szombat reggel 9°C, délután 20°C, este 15°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Borongós nap a szép őszi idő előtt

Csütörtökön egy hullámzó frontrendszer okoz borongós időt, többször eleredhet az eső, záporeső. Mérsékelt marad a délnyugati, majd a nyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 14°C közelében lesz, de csapadékos idő esetén ennél néhány fokkal alacsonyabb értékeket mérhetünk.
Pénteken már a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Többnyire mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 7°C, délután 17°C körül valószínű.

VMeteo-Zooltán képe

Egy nap enyhe idő

Szerdán sok napsütésre van kilátás, de nem lesz zavartalan. A késő délutáni óráktól erősebben megnövekszik a felhőzet, hidegfront közelít. Éjfél utántól csapadékra is számíthatunk. Napközben még a front előtt élénk délnyugati széllel enyhe levegő áramlik fölénk, ennek hatására a csúcshőmérséklet 19°C közelében tetőzik.
Csütörtökön többnyire erősen felhős, borult lesz az ég felettünk, többször eleredhet az eső, záporeső. A reggeli mérsékelt északnyugati szél napközben délnyugatira vált. A hőmérséklet reggel 11°C, délután 13°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

A frontérzékenyek kapaszkodjanak

Kedden sokat süt a nap, csak kevés magas szintű felhőzet jelenik meg az égen. A mérsékelt délnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 13°C közelében tetőzik.
Szerdán erőteljes melegedés mellett eleinte kevesebb később több felhőre számíthatunk. A késő esti órákban beborul az ég, amit egy közeledő hidegfront okoz. Éjféltől esőre is van kilátás. A hőmérséklet reggel 4°C, délután 19°C közelében lesz.

Vmeteo-Taki képe

Száraz, hűvös idő sok felhővel

Hétfőn erősen felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt keleti szél fúj, délután 12°C, este 8°C várható.

Kedd reggel derült lehet az ég, szélcsendes időben gyenge fagy kialakulhat. Napközben mérsékelt délnyugati szél, több órás napsütés vár ránk. Kedd délután 15°C, este 9°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Szerdán erős melegfronti hatás mellett 20°C környékére melegszik a levegő.

Vmeteo-Taki képe

Hűvös, szeles idő

Vasárnap felhőátvonulások, élénk északnyugati szél jellemzik az időjárást, csapadék nem lesz. Délután 13°C, este 8°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn erősen felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt keleti szél fúj, reggel 3°C, délután 12°C, este 8°C várható.

Távolabbi kilátások

Kedden reggel előfordulhat gyenge fagy, napközben szép, napos idő ígérkezik.

Oldalak