vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

Vmeteo-Taki képe

Sok felhő, hűvös idő

Hétfőn továbbra is hűvös, változó nedvességtartalmú légtömeg áramlik fölénk. Ez kedvez a gomolyképződésnek és záporok kialakulásának. Napközben meg-meg élénkül északnyugati szél, reggel 10°C, délután 19°C, este 16°C várható.

Kedden szárazabb levegő érkezik, több napsütésre, kevesebb felhőre van kilátás. Mérsékelt marad az északi szél, kedden reggel 12°C, délután 24°C, este 18°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Hűvös idő záporok esélyével

Vasárnap és hétfőn meg-meg élénkül északnyugati szél, a változó felhőzetből délutánonként egy-egy zápor is kialakulhat. Reggelente 10°C, délutánonként 19°C, esténként 16°C várható.

Távolabbi kilátások

Kedden lassú melegedés veszi kezdetét.
Csütörtökön és pénteken változékonyabb idő lehet és a hétvégére csak mérsékelten meleg nyarat ígérnek a modellek.

Vmeteo-Taki

Vmeteo-Taki képe

Pár napig vendég marad a hűvös levegő

Szombaton és vasárnap a front mögött még meg-meg élénkül északnyugati szél, a változó felhőzetből délutánonként egy-egy zápor is kialakulhat. Reggelente 10°C, délutánonként 18°C, esténként 14°C várható.

Távolabbi kilátások

Hétfőn lassú melegedés veszi kezdetét. Száraz, kellemes nyári idő várható, a hét második felében helyi záporok, zivatarok kialakulásának lehetőségével.

A jövő hét vége strandidőt ígér.

Vmeteo-Taki

Vmeteo-Taki képe

A hőmérséklet 50%-át vesztettük el

Pénteken jórészt borult égre tekinthetünk fel, ismétlődő esőre, záporokra számíthatunk. A mérsékelt északnyugati szelet gyakran kísérik élénk széllökések. Délután 13°C, este 15°C várható.

Szombaton a front mögött még gyakran fúj élénk északnyugati szél, a változó felhőzetből azonban csapadék nem valószínű. Szombat reggel 10°C, délután 18°C, este 14°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Késő este erős hidegfront érkezik

Csütörtökön az érkező hidegfront előtt még meleg levegő áramlik fölénk. Fátyol felhők szűrik a nap fényét. A mérsékelt délnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 31°C közelében tetőzik.
Késő este erős hidegfront érkezik, amit 22-23 órakor megélénkülő északnyugati szél jelez, valamint eső, záporeső, esetleg rövid ideig zivatar is előfordulhat. Rövid szünet után aZ éjszaka második felében további csapadék mellett megerősödik az északnyugati szél, viharos széllökések is előfordulhatnak.

VMeteo-Zooltán képe

Erősödő felmelegedés

Szerdán a több órás napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, foltokban kialakulnak záporok, zivatarok. Ezek várhatóan elkerülik a várost, de kis valószínűséggel nálunk is előfordulhat kevés csapadék. Általában gyenge marad a délkeleti szél. A hőmérséklet 30°C közelében tetőzik.

VMeteo-Zooltán képe

Csütörtökig nyár

Kedden többnyire közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég felettünk, de hosszabb napos időszakokra is számíthatunk, csapadék azonban nem valószínű. Élénk északi szél fúj. A hőmérséklet 27°C közelében tetőzik.
Szerdán a napos időszakok mellett erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet és egy-egy zápor, esetleg zivatar is kialakulhat napközben. Mérsékelt északi, északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 17°C-ig csökken, a maximum 27°C körül tetőzik.

Vmeteo-Taki képe

Kissé szeles, de kellemes nyári idő

Hétfőn sem lesz zavartalan a napsütés. A mérsékelt északnyugati szelet egy-egy élénk széllökés is kíséri. Délután 27°C, este 20°C várható.

Kedden a hétfőihez hasonló idő vár ránk, de délután előfordulhat zápor, zivatar. kedden reggel 18°C, délután 27°C, este 22°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Szerdán, csütörtökön meleg nyári idő várható.

Vmeteo-Taki képe

Kellemes idő, zápor azonban lehet

Vasárnap változóan felhős égre tekinthetünk fel. Mérsékelt marad az északias légmozgás, a délutáni óráktól egy-egy zápor és zivatar kis eséllyel kialakulhat. Délután 27°C, este 19°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn sem lesz zavartalan a napsütés és délután lehet kisebb zápor. A mérsékelt északnyugati szelet egy-egy élénk széllökés is kíséri. Hétfő reggel 16°C, délután 27°C, este 20°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Javul az idő

Szombaton és vasárnap változóan felhős égre tekinthetünk fel. Mérsékelt marad az északias légmozgás, a délutáni óráktól egy-egy zápor és zivatar kis eséllyel kialakulhat. Vasárnap reggel 13°C, délutánonként 25°C, esténként 19°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

A jövő hét első felében gyakran megélénkül a szél, de száraz, mérsékelten meleg idő vár ránk.

Oldalak