vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

Vmeteo-Taki képe

Felhős, csendes ősz

Szerdán eleinte kevesebb, később több napsütésre számíthatunk. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet délután 21°C körül ígérkezik.

Csütörtökön felhőkre igen, csapadékra nem számíthatunk. Gyenge marad a légmozgás, csütörtök reggel 10°C, délután 19°C, este 14°C várható.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Kevesebb napsütés

Kedden már gyengül a tőlünk keletre elhelyezkedő anticiklon hatása, ennek eredményeként délnyugat felől közép, illetve magas szintű felhőzet érkezett fölénk, napközben is többnyire erősen felhős lesz az ég, csapadék azonban nem valószínű. Gyenge, mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 20°C közelében tetőzik.
Szerdán eleinte kevesebb, később több napsütésre számíthatunk. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 9°C, délután 21°C körül ígérkezik.

Vmeteo-Taki képe

Egyelőre marad az anticklon

Hétfőn ismét sokat süt a Nap. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet reggel 7°C-ig csökken, a maximum hőmérséklet 22°C körül alakul, este 12°C várható.

Kedden sem lesz változás, de fátyolfelhők szűrhetik a Nap fényét. A hőmérséklet kedd reggel 7°C, délután 21°C, este 13°C környékén alakul.

Távolabbi kilátások

A hét végéhez közeledve, péntektől látszik némi változás az előrejelzési térképeken, addig naponta egyforma előrejelzéseket írhatunk.

Vmeteo-Taki képe

Változatlan változatlanság

Vasárnap és hétfőn sokat süt a Nap. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet reggelente 7°C-ig csökken, a maximum hőmérséklet 22°C körül alakul, esténként 12°C várható.

Távolabbi kilátások

A jövő hét végéhez közeledve látszik némi változás az előrejelzési térképeken, addig naponta egyforma előrejelzéseket írhatunk.

Vmeteo-Taki képe

Változatlan változatlanság

Szombaton és vasárnap sokat süt a Nap, alig lesz felhő az égen. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet reggelente 7°C-ig csökken, a maximum hőmérséklet 22°C körül alakul, esténként15°C várható.

Távolabbi kilátások

A jövő hét végéhez közeledve látszik némi változás az előrejelzési térképeken, addig naponta egyforma előrejelzéseket írhatunk.

Vmeteo-Taki

Vmeteo-Taki képe

Változás? Nincs és nem is lesz egyelőre

Pénteken és szombaton a párás reggelt követően sokat süt a Nap, alig lesz felhő az égen. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet reggelente 7°C-ig csökken, a maximum hőmérséklet 22°C körül alakul, esténként 15°C várható.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Nap nap után

Csütörtökön derült, illetve felhőtelen lesz az ég felettünk. Gyenge, mérséklet délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 23°C közelében tetőzik.
Pénteken a párás reggelt követően sokat süt a nap, alig lesz felhő az égen. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet reggel 7°C-is csökken, a maximum 21°C körül lesz.
A hétvége sem hoz lényegi változást, marad az átlagosnál melegebb, kora őszi napos, száraz idő.

VMeteo-Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Túlnyomóan napos idő

Szerdán túlnyomóan napos időre számíthatunk. Gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet csúcsértéke elérheti a 23°C-ot.
Csütörtökön sem látunk sok felhőt, azonban annál több napsütésre van kilátás. Mérsékelt délkeleti szélben reggel 10°C-ot mérhetünk, délután 23°C várható.
A hétvégén sem történik semmi változás időjárásunkban. A magasban 1-2 °C-kal hűvösebb levegő szivárog fölénk a tőlünk keletre található anticiklon peremén, de ez alig érezteti hatását.

VMeteo-Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Még napokig marad a szép idő

Kedden is masszív anticiklon alakítja időjárásunkat. A kissé felhősebb délelőttöt követően délután már hosszabb időszakokra süt ki a nap, csapadéktól nem kell tartani. Gyenge keleti szél fúj. A hőmérséklet 22°C közelében tetőzik.
Szerdán derült, illetve felhőtlen lesz az égbolt felettünk. Gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 12°C-ig csökken, a maximum elérheti a 23°C-ot.
A napos, száraz időt okozó anticiklon alig változtatja helyzetét a következő napokban.

VMeteo-Zooltán

Vmeteo-Taki képe

Visszatér a napos idő

Hétfőn a nap első felében lesz sok felhő felettünk, a nap második felében már napos idő valószínű, délután 22°C, este 15°C várható.

Kedden napos, száraz idő vár ránk, gyenge marad a keleties légmozgás. Kedd reggel 12°C, délután 22°C, este 14°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Oldalak

Alsóörsi webkameránk