vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

Vmeteo-Taki képe

Szép idő az ünnepek alatt

Vasárnap a nappali gomolyképződésből csapadék nem valószínű, délután 22°C, este 14°C várható.

Hétfőn gomolyfelhők vetnek árnyékot, esőre, záporra kicsi az esély. Mérsékelt délkeleti szél fúj, hétfő reggel 8°C-ot, délután 23°C-ot, este 15°C-ot mérhetünk.

Távolabbi kilátások

Kedden csapadékos nap ígérkezik, eső, zápor többször is kialakul és délután is csak 15°C várható.

Vmeteo-Taki képe

Napos, száraz idő

Szombaton sem lesz változás, ragyogó idő vár ránk mérsékelt északkeleti széllel. Délután 21°C-ot, este 13°C-ot mérhetünk.

Vasárnap gyenge hidegfront érinti térségünket, mérsékelt marad az északnyugati szél. A nappali gomolyképződésből csapadék nem valószínű, délután esetleg gyenge, futó zápor előfordulhat. Vasárnap reggel 7°C, délután 21°C, este 14°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Kifogástalan időjárás az ünnepek alatt

Pénteken is száraz, kontinentális eredetű légtömeg érkezik fölénk, ennek jellemzője, hogy a viszonylag magas hőmérséklet mellett mérsékelt széllel kombinálva hűvös hőérzetet ad. Több órás napsütés, gyenge gomolyképződés jellemzi az égképet. Mérsékelt marad az északias szél, délután 18°C, este 12°C várható.

Szombaton még nem lesz változás, ragyogó idő vár ránk mérsékelt északkeleti széllel. Szombat reggel 6°C-ot, délután 18°C-ot, este 11°C-ot mérhetünk.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Kellemes tavaszi idő

Csütörtökön a több órás napsütés mellett a délutáni órákban időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem valószínű, esetleg a Bakonyban alakulhat ki rövid záporeső. Gyenge, mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet 16°C közelében tetőzik.
Pénteken gyengén felhős égre tekinthetünk fel. Gyenge északkeleti szél fúj. A hőmérséklet minimuma 6°C, a maximuma 18°C körül ígérkezik.
A hétvégén is marad a napos, száraz, kellemes tavaszi idő. A csúcshőmérséklet elérheti a 20°C-ot.

VMeteo-Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Délután felhősödés

Szerdán a napos időszakok mellett főként a délutáni órákban időnként megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. Gyenge északkeleti szél fúj. A hőmérséklet 16°C közelében tetőzik.
Csütörtökön többnyire gyengén, illetve közepesen felhős lesz az ég felettünk, csapadék nélkül. Gyenge északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 4°C-ig csökken, délután 17°C ígérkezik.
Az ünnepi hétvégén napos, száraz, kellemes tavaszi időnek örülhetünk, a csúcshőmérséklet megközelíti a 20°C-ot.

VMeteo-Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Felhőtlen ég

Kedden zavartalan napsütésnek örülhetünk. Gyenge, mérsékelt északkeleti, később délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 16°C közelében tetőzik.
Szerdán néhány órára kisüt a nap, mellette többször megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 2°C-ig csökkenhet, délután 14°C valószínű.
Csütörtökön és pénteken időnként még megnövekszik a felhőzet, de esőtől nem kell tartani. A hétvégén erősödik a nappali felmelegedés és száraz, napos idő kíséri végig a húsvéti ünnepet.

Vmeteo-Taki képe

Csapadékmentes idő, egyre több napsütéssel

Hétfőn csökken a felhőzet, csapadék nem lesz. Mérsékelt északkeleti szél fúj, délután 14°C, este 8°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Kedden szinte zavartalan napsütés várható, gyenge marad a szél. Nálunk kedden 2°C, a fagyzugos helyeken fagy várható reggel, délután 14°C-ot, este 8°C-ot mérhetünk.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Ma sem ússzuk meg szárazon

Vasárnap már szakadozottabb lesz felettünk a felhőtakaró, gyenge zápor főleg délután kialakulhat. Mérsékelt marad az északkeleti szél, délután 10°C, este 8°C várható.

Hétfőn csökken a felhőzet, csapadék nem lesz. Mérsékelt északkeleti szél fúj, hétfő reggel 5°C, délután 13°C, este 8°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Borongós, hűvös idő

Szombaton csak rövid időre szakadozhat fel a felhőzet, kisebb eső, zápor előfordulhat. Mérsékelt északi szél okoz kellemetlen hőérzetet, délután 8°C-ot, este 6°C-ot mérhetünk.
Vasárnap már szakadozottabb lesz felettünk a felhőtakaró, gyenge zápor főleg délután kialakulhat. Mérsékelt marad az északkeleti szél, vasárnap reggel 5°C, délután 14°C, este 9°C várható.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

A borult ég mellett kevés eső is eshet

Pénteken a nap nagy részében zárt marad a felhőzet felettünk, mellette gyenge eső, záporeső is kialakulhat. A mérsékelt északi szelet élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 10°C közelében tetőzik.
Szombaton borult ég jellemzi az égképet, többszöri gyenge eső nem zárható ki. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 5°C, délután 8°C körül a legvalószínűbb.
Vasárnap már vékonyodik a felhőzet felettünk, de rövid záporeső még kialakulhat, hétfőtől egyre többet süt a nap, erősödik a nappali felmelegedés.

Oldalak