vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

VMeteo-Zooltán képe

Kiránduló idő

Vasárnap a többórás napütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet a délutáni órákban, de csapadék nem valószínű. Mérsékelt északnyugati, este északi szél fúj. A hőmérséklet csúcsértéke 20°C közelében lesz.
Hétfőn tőlünk délre egy sekély ciklon vonul el, azonban említésre méltó csapadékot nem okoz nálunk. Jellemzően erősen felhős, illetve borult égre tekinthetünk fel, több napsütés délutántól ígérkezik. Általában mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 10°C, délután 18°C körül a legvalószínűbb.

Vmeteo-Taki képe

Átlagos őszi idő

Szombaton napos-felhős időszakok váltakoznak, délután mutatkozik minimális esély záporra. A mérsékelt északnyugati szelet egy-egy élénk széllökés is kísérheti, délután 20°C, este 16°C várható.

Vasárnapra is érdemes szabadtéri programot tervezni, mérsékelt szél, több-kevesebb gomolyfelhő jellemzik az időjárást. Vasárnap reggel 12°C, délután 20°C, este 16°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Hidegfront érkezett

Péntek délelőtt megszűnik a csapadék, később felszakadozik a felhőzet, további eső nem valószínű. A mérsékelt északnyugati szelet élénk széllökések kísérhetik, a napi maximum már csak 20°C körül alakul.

Szombaton felhőátvonulások tarkítják az égboltot, délután kis eséllyel lehet zápor, de nem kell csapadékos napra készülnünk. Szombat reggel 12°C, délután 20°C, este 16°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Melegfront jelzi a változást

Csütörtökön napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, az esti órákban zápor már előfordulhat. A mérsékelt délnyugati szelet egy-egy élénk széllökés is kísérheti. Délután 28°C, este 19°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Péntek reggel záporral, zivatarral indulhat a nap, hidegfront érkezik. Később felszakadozik a felhőzet, további csapadék nem valószínű. A mérsékelt északnyugati szelet élénk széllökések kísérhetik, a napi maximum már csak 20°C körül alakul.

Vmeteo-Taki képe

Még marad a meleg

Szerdán is nyári nap vár ránk, több fátyol, kevesebb gomolyfelhő lesz az égen, csapadék nélkül. Mérsékelt délnyugati szél fúj, délután 29°C, este 21°C várható.

Csütörtökön változás kezdődik időjárásunkban, erős melegfronti hatást érezhetnek az arra érzékenyek. Napközben fokozatosan megnövekszik a felhőzet, az esti órákban zápor már előfordulhat. A mérsékelt délnyugati szelet egy-egy élénk széllökés is kísérheti. Csütörtökön reggel 18°C, délután 28°C, este 19°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Vmeteo-Taki képe

Fogynak a nyári napok

Kedden is marad a száraz, meleg idő. Nem lesz zavartalan a napsütés, főként fátyolfelhők érkezhetnek. Gyenge marad a változó irányú légmozgás, délután 29°C, este 21°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Szerdán is nyári nap vár ránk, több fátyol, kevesebb gomolyfelhő lesz az égen, csapadék nélkül. Mérsékelt délnyugati szél fúj, szerda reggel 16°C, délután 29°C, este 21°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Lassan elkopik az anticiklon

Hétfőn is jórészt napos, késő nyári idő vár ránk gyenge északnyugati széllel. Délután 28°C, este 20°C várható.

Kedden is marad a száraz, meleg idő. Nem lesz zavartalan a napsütés, csapadék nem lesz. Gyenge marad a változó irányú légmozgás, kedden reggel 17°C, délután 29°C, este 21°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Szerdán még marad a száraz, napos, késő nyári idő.

Vmeteo-Taki képe

Marad a száraz, meleg idő

Vasárnap sem változik időjárásunk. Gyenge marad a változó irányú légmozgás, délután 28°C, este 18°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn is jórészt napos, késő nyári idő vár ránk gyenge széllel. Hétfő reggel 16°C, délután 28°C, este 20°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Ctrl+c, Ctrl+v az időjárás

Szombaton is csak kevés fátyolfelhő jelenhet meg az égen, így a napos időben 28°C környékére melegszik a levegő, este 18°C várható.

Vasárnap gomolyfelhők is lesznek, ezeket leszámítva nem lesz változás. Gyenge marad a változó irányú légmozgás, vasárnap reggel 12°C, délután 28°C, este 18°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Időállás jelentés

Pénteken folytatódik az eseménytelen, napos, száraz idő, mérsékelt délkeleti széllel. A hőmérséklet délután 28°C, este 17°C körül ígérkezik.

Szombaton is csak kevés fátyolfelhő jelenhet meg az égen, így a napos időben 28°C környékére melegszik a levegő, szombat reggel 10°C, este 18°C várható.

Távolabbi kilátások

Oldalak