vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

VMeteo-Zooltán képe

Sok felhő, kevés napsütés

Szombaton többnyire erősen felhős, illetve borult lesz az ég felettünk, jelentéktelen eső csak a késő délutáni, kora esti órákban fordulhat elő. Napközben kissé megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet 8°C közelében tetőzik.
Vasárnap sok lesz a felhő felettünk, némi napsütéssel, említésre méltó csapadék nélkül. Eleinte mérsékelt északnyugati, később gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 2°C, délután 7°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Egy enyhébb nap

Pénteken többórás napsütésre számíthatunk. Eleinte gyenge északnyugati, később délnyugati szél fúj. A hőmérséklet 10°C közelében tetőzik.
Szombaton a reggel párás, ködös lehet, később erősen felhős, illetve borult égre tekinthetünk fel. Az esti, kora éjszakai órákban kisebb eső előfordulhat. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 1°C, délután 8°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Ma is lehet még kevés eső

Csütörtökön erősen felhős, illetve borult lesz az ég felettünk, a délelőtti órákban néha hoszabb naposabb időszakokkal, délután pedig megvastagodó felhőzettel. Ekkor kevés esőre is számíthatunk. A napközben élénk északnyugati szél estére mérséklődik. A hőmérséklet 7°C közelében tetőzik.
Pénteken délelőtt kevesebb, délután több napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. Általában gyenge marad az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 4°C, délután 10°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Csak lassan távolodik a ciklon

Szerdán túlnyomóan borult időre számíthatunk, további esővel, esetleg havas esővel, de napközben fokozatosan gyengül a csapadékhajlam. Mérsékelt, időnként élénk északnyugati szél fúj. A hőmérséklet egész nap 3°C körül marad.
Csütörtökön erősen felhős, borult égre tekinthetünk fel, délután eső, záporeső kialakulhat, számottevő mennyiség nélkül. Élénk északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 2°C, délután 6°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Mediterrán ciklon közelít

Kedden a délelőtti órákban megszűnik a köd, de többnyire erősen felhős, borult marad az ég. Mediterrán ciklon érkezik, aminek köszönhetően a késő délutáni óráktól elered az eső és jelentős mennyiség érkezik szerda reggelig. A Bakonyban az éjszakai órákban havas eső, átmenetileg hó is előfordulhat. Élénk északkeleti szél fúj. A hőmérséklet 6°C közelében tetőzik.

VMeteo-Zooltán képe

Többnyire erősen felhős ég

Hétfőn többnyire erősen felhős égre tekinthetünk fel, csapadék nélkül. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet 7°C közelében tetőzik.
Kedden eleinte még lehet némi szakadás a felhőtakarón, később beborul az ég, mediterrán ciklon érkezik. Délután elered az eső. Fokozatosan megélénkül az északkeleti szél. A hőmérséklet reggel 2°C, délután 6°C körül ígérkezik.
Szerdán még többnyire borult marad az ég, esőre is még számíthatunk. A csütörtök és a péntek többórás napsütést tartogat.

VMeteo-Zooltán képe

Újabb ciklon peremén

Vasárnap délelőtt még túlnyomóan borult lesz az ég, gyenge eső is előfordulhat. Délután vékonyodik a felhőtakaró. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet 6°C közelében tetőzik.
Hétfőn reggel párás, ködös lehet az indulás, később erősen felhős égre tekinthetünk fel, csapadék nélkül. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 0°C, délután 7°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Néhány órás napsütés

Szombaton eleinte közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég, később vastagab felhők érkeznek, de csapadék nem valószínű. Gyenge északkeleti szél fúj. A hőmérséklet 6°C közelében tetőzik.
Vasárnapra virradóra előfordulhat gyenge csapadék, eső, esetleg havasa eső, később száraz idő valószínű csökkenő felhőzettel. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 1°C, délután 7°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Szükség lesz az esernyőre

Pénteken egy ciklon vonul el tőlünk délre, ennek köszönhetően túlnyomóan borult marad az ég és többször elered az eső. Délután megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet 8°C közelében tetőzik.
Szombaton eleinte szakadozott lesz a felhőzet felettünk, később újabb ciklon érkezik és beborul az ég, csapadékra is számíthatunk, nem nagy mennyiségben. Ez eső formájában érkezik, de a Bakonyban havas eső sem kizárt. Mérsékelt marad az északkeleti szél. A hőmérséklet reggel -1°C, délután 6°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Szakadozó felhőzet

Csütörtökön sok lesz a felhő felettünk, de mellette hosszabb, rövidebb időszakokra a nap is kisüt, csapadék nélkül. Gyenge délnyugati szél fúj. A hőmérséklet 10°C közelében tetőzik.
Pénteken újabb fronrendszer érkezik. A reggeli ködös idő után napközben borult marad az ég és többször elered az eső. Megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 5°C, délután 8°C közelében ígérkezik.

Oldalak