vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

VMeteo-Zooltán képe

Este gyenge hidegfront

Pénteken a napsütést gomolyfelhők kísérik, ezek közül lesz, ami magasabbra nő és zápor, zivatar is előfordulhat a térségben, de Veszprémet várhatóan elkerülik. Mérsékelt északnyugati szél fúj, csak késő este élénkülhet meg kissé, ekkor gyenge hidegfront érkezik. A hőmérséklet 27°C közelében tetőzik.
Szombaton a néhány órás napsütés mellett napközben megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem érkezik. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 11°C, délután 25°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Nyári nap gomolyfelhőkkel

Csütörtökön a napsütés mellett gomolyfelhőre számíthatunk. Csapadék nem várható, de kis eséllyel előfordulhat futó zápor a térségben. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 27°C közelében tetőzik.
Pénteken a többórás napsütés mellett némi gomolyfelhő lesz az égen, csapadék nem érkezik, de nem zárható ki teljesen egy-egy záporeső. Este egy gyengülő hidegfront érkezik. Napközben mérsékelt északnyugati szél fúj, ami este kissé megélénkül. A hőmérésklet reggel 13°C, délután 27°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Egyre több napsütés

Szerdán eleinte sok lesz a felhő felettünk, később egyre inkább a napsütésé veszi át a főszerepet, csapadék nélkül. Általában mérsékelt marad az északkeleti szél. A hőmérséklet 25°C közelében tetőzik.
Csütörtökön csak kevés felhő jelenik meg az égen. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 12°C, délután 26°C körül ígérkezik.
Pénteken egy gyengülő hidegfront ér el minket, több felhővel, csapadék nélkül. A hétvégére pár fokot mérséklődik a meleg.

Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Eleredhet az eső

Kedden napos és erősen felhős időszakok váltakoznak, főleg a délutáni órákban zápor, zivatar is előfordulhat. Intenzív csapadékgócok is kialakulnak, de azok elkerülhetik a várost. Általában mérsékelt marad az északkeleti szél. A hőmérséklet 24°C közelében tetőzik.
Szerdán gyengén, illetve közepesen felhős égre tekinthetünk fel, csapadék nélkül. A mérsékelt északkeleti szelet egy-egy élénk széllökés is kísér. A hőmérséklet reggel 14°C, délután 25°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Záporok, zivatarok érkezhetnek

Hétfőn a napsütés mellett magasra nőnek a gomolyfelhők és a délutáni ótáktól zápor, zivatar is előfordulhat. A zivatarokat kisméretű jég és viharos szél kísérheti. A kialakulásukhoz jók lesznek a feltételek, de a pontos helyzetüket nehéz előre megmondani a Dunántúlon belül. Általában mérsékelt marad az északkeleti szél. A hőmérséklet 25°C közelében tetőzik.

VMeteo-Zooltán képe

Boldok gyermeknapot kíván az időjárás

Vasárnap a napsütés mellett gomolyflehők jelennek meg az égen, csapadék nem valószínű. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet csúcsértéke elérheti a 25°C-ot.
Hétfőn a napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet és a hajnali, de főként a délutáni órákban fordulhat elő egy-egy zápor, esetleg zivatar. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 13°C, délután 25°C körül ígérkeznek.

VMeteo-Zooltán képe

Délután napsütés

Szombaton eleinte még sok lesz a felhő felettünk, gyenge eső, zápor is előfordulhat, délután már csökken a felhőzet és a napsütés veszi át az irányítást. A mérsékelt északi szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 22°C közelében tetőzik.
Vasárnap a napsütést gomolyfelhők zavarják, cspadék nélkül. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 11°C, délután 23°C körül ígérkezik.
A jövő hét első felében nagyobb eséllyel számíthatunk esőre, záporokra. Csütörtöktől jönnek a nyárias hőméréskleti értékek.

VMeteo-Zooltán képe

Irány a szabadba időjárás

Pénteken napsütés és gomolyfelhők jellemzik az égképet, csapadék nem valószínű. Többször megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet 25°C közelében tetőzik.
Szombaton hajnalban záporesővel indulhat a nap, később napsütés és gomolyfelhők váltják egymást, újabb eső nélkül. A mérsékelt északnyugati szelet élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 12°C, délután 23°C körül ígérkezik.
Vasárnap már kevesebb gomolyfelhő lesz az égen, hétfőn azonban ismét meghíznak és záporeső is érkezhet.

Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Mérsékelten meleg idő

Csütörtökön a napsütés mellett gomolyfelhők is megjelennek az égen, de csapadék nem érkezik. A mérsékelt északnyugati szelet délután élénk széllökések is kísérhetik. A hőmérséklet 24°C közelében tetőzik.
Pénteken a többórás napsütés mellett erősebben megnövekedhet a gomolyfelhőzet, csapadék nélkül. A mérsékelt északnyugati szelet a késő délutáni óráktól élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 12°C, délután 23°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Front mögött

Szerdán eleinte még többször zavarják felhők a napsütést, délután már egyértelműen a napsütésé lesz a főszerep. Gyakran fúj élénk északnyugati szél. A hőmérséklet 23°C közelében tetőzik.
Csütörtökön a naposütést csak kevés felhő zavarja, csapadék nélkül. Általában mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 11°C-ig csökken, délután 23°C ígérkezik.
Pénteken több felhő érkezik, csapadék nélkül. A hétvégén napos, mérsékelten meleg időre számíthatunk, a mostani számítások szerint csapadék nélkül.

Oldalak