vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

VMeteo-Zooltán képe

Mérsékelten meleg idő

Vasárnap eleinte erősen felhős lesz az ég felettünk, később egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap, csapadék nem várható. Általában mérsékelt marad az északi szél. A hőmérséklet 26°C közelében tetőzik.
Hétfőn közepesen, illetve erősen felhős égre tekinthetünk fel. Egy-egy zápor nem zárható ki teljesen, de nem ez lesz a meghatározó. Mérsékelt északi szél fúj. A hőmérséklet reggel 17°C, délután 26°C ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Hidegfront érkezik, széllel

Szombaton hidegfront vonul át felettünk. Többnyire gyengén, illetve közepesen felhős égre tekinthetünk fel, csapadék nem várható. Az élénk északnyugati szelet gyakran erős széllökések kísérik. A hőmérséklet 31°C közelében tetőzik.
Vasárnap reggel erősen felhős, borult lesz az ég, kis eséllyel fordulhat elő zápor, esetleg zivatar. Délután már több napsütésre van esély. Mérsékelt északi szél fúj. A hőmérséklet reggel 17°C, délután 30°C körül valószínű.

VMeteo-Zooltán képe

Tetőzik a hőség

Pénteken többnyire derült égre tekinthetünk fel, szinte zavartalan napsütésben lesz részünk. Gyenge, mérsékelt délies szél fúj. Tetőzik a hőség. A csúcshőmérséklet 35°C közelében lesz.
Szombaton egy hosszan elnyúló hidegfront közelít meg minket. A napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. Élénk északnyugati szél fúj erős széllökésekkel. A hőmérséklet reggel 21°C, délután 32°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Fokozódik a hőség

Csütörtökön derült, illetve gyengén felhős lesz az ég felettünk. Gyenge délies szél fúj. A hőmérséklet 32°C közelében tetőzik.
Pénteken derült égre tekinthetünk fel. Gyenge marad a délkeleti szél. A hőmérséklet regel 19°C, délután 34°C körül ígérkezik.
Szombaton egy gyengülő hidegfront érint minket, megélénkül az északnyugati szél. Több lesz a felhő felettünk, csapadék nem várható. Tartja magát a hőség. Vasárnap pár fokkal mérséklődik a nappali felmelegedés, kis eséllyel fordulhat csak elő zápor, zivatar.

VMeteo-Zooltán képe

Hőség

Szerdán jellemzően derült, illetve gyengén felhős égre tekinthetünk fel. Gyenge északnyugati szél fúj, egy-egy mérsékelt széllökéssel. A hőmérséklet 31°C közelében tetőzik.
Csütörtökön is a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Gyenge délies szél fúj. A hőmérséklet reggel 19°C, délután 33°C kürül várható.
Pénteken és szombaton egy kicsit tovább erősödik a nappali felmelegedés. A hét legvégére egy hidegfront ér el minket, ekkor előfordulhat zápor, zivatar, kissé mérséklődik a hőség.

VMeteo-Zooltán képe

Sok napsütés

Kedden többnyire gyengén, illetve közepesen felhős égre tekinthetünk fel, csapadék nélkül. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet 30°C közelében tetőzik.
Szerdán napos és felhősenn időszakok váltakoznak eső esélye nélkül. Gyenge, mérsékelt északias szél fúj. A hőmérséklet reggel 18°C, délután 31°C körül ígérkezik.
A folytatásban erősödik a nappali felmelegedés száraz, napos idővel. A hétvégén megközelít minket egy hidegfront, de jelentősen nem befolyásolja időjárásunkat.

Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Újra 30°C közelében

Hétfőn a néhány órás napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet. A délutáni órákban északnyugat felől záporok, zivatarok sodródhatnak be az országba, melyek minket is érinthetnek, de nem ez lesz a meghatározó. Általában mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet 29°C közelében tetőzik.
Kedden napos és felhősebb időszakok váltakoznak, csapadék nélkül. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 18°C, délután 30°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Frissítően szeles idő

Vasárnap napos és felhősebb időszakok váltakoznak, csapadék nélkül. Gyakran fúj erős északnyugati szél. A hőmérséklet 24°C közelében tetőzik.
Hétfőn változóan felhős égre tekinthetünk fel, délután jelentéktelen záporeső nem zárható ki teljesen, de nem ez lesz a meghatározó. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 16°C, délután 28°C körül ígérkezik.
A folytatásban napról napra melegebb lesz. Kedden több, szerdán és csütörtökön kevesebb felhővel, eső nélkül.

Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Hűvös hétvége

Szombaton egy sekély ciklonális mező hidegfrontja és a hozzá tartozó csapadék vonul át felettünk, eleinte záporra, zivatarra, délután esőre, záporesőre készülhetünk. Többször megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke még a kiadós eső előtt 23°C körül valószínű, de a nap nagy részében 19-20°C lesz a jellemző.
Vasárnap a front mögött változóan felhős égre tekinthetünk fel, néhány órás napsütéssel, csapadék nélkül. Az élénk északnyugati szelet erős széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 17°C, délután 23°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

A hét legmelegebb napja

Pénteken többórás napsütésre számíthatunk, de nem lesz teljesen zavartalan. Többnyire gyenge délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 33°C közelében tetőzik.
Szombaton egy sekély ciklonális mező alakul ki felettünk, melynek hidegfrontja miatt - főleg a nap első felében - borult ég mellett többször számíthatunk esőre, záporesőre, zivatarra. Megélénkül az északnyugati szél. 20°C körül ígérkezik a minimum, a front érkezése miatt csak pár fokkal melegszik a fel a levegő napközben.

Oldalak