vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

Vmeteo-Taki képe

Eső reggel, eső délután

Hétfő reggeli csapadékot követően átmeneti csapadékszünet, délután kisebb eső, zápor ismét előfordulhat. A nap első felében élénk keleti szél estére délnyugatira fordul és mérséklődik. Hétfő délután 17°C, este 13°C várható.

Kedden hidegfronti hatás mellett megélénkül az északnyugati szél. A felhőátvonulásokból csapadék nem valószínű. Kedden reggel 10°C, délután 15°C, este 13°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Újabb eső érkezhet

Vasárnap egy melegfront egyre vastagodó felhőzete lesz felettünk. Délutántól már kialakulhat kisebb eső, a csapadék zöme azonban vasárnap késő estétől várható. A szél délies irányból fúj mérsékelt fokozattal, délután 16°C, este 13°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn reggel még eshet az eső, később átmeneti csapadékszünet után délután kisebb eső, zápor ismét előfordulhat. A nap első felében élénk keleti szél estére délnyugatira fordul és mérséklődik. Hétfő reggel 11°C, délután 17°C, este 13°C várható.

Vmeteo-Taki képe

A hidegfront hideget hozott

Szombaton a front mögött gyakran élénk északnyugati széllel hűvös levegő érkezik. Hatására délután is csak 14°C körül alakul a hőmérséklet, este sem lesz több 10°C-nál. Csapadékra a sok felhő ellenére nem kell készülnünk.

Vasárnapra mérséklődik a légmozgás és délies irányt vesz. Több-kevesebb napsütésre számíthatunk, eső nem valószínű. Vasárnap reggel 8°C, délután 16°C, este 13°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Pénteken melegfront, szombaton hidegfront

Pénteken már délelőtt egyre vastagszik felettünk egy ciklon melegfrontjának felhőtakarója és 11 órától számíthatunk esőre. Innentől az esős idő jellemzi az az időjárást ,amikor is szombat hajnalban hidegfront érkezik. Előtte még pénteken kevéssel 20°C fölé melegszik a levegő, este 18°C-ot mérhetünk.

VMeteo-Zooltán képe

Ma még száraz idő

Csütörtökön még száraz, napos időben bízhatunk, kevés felhővel. Gyenge marad a délnyugati szél. A hőmérséklet 25°C közelében tetőzik.

VMeteo-Zooltán képe

Felhősebb idő

Szerdán a többórás napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható, azonban rövid záporesőt nem lehet kizárni teljesen. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet 25°C közelében lesz a legmelegebb órákban.
Csütörtökön sok napsütés vár ránk fátyol- és kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Gyenge marad a délnyugati szél. A hőmérséklet reggel 13°C, délután 25°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

A csillagászati ősznek is ellenáll a nyár

Kedden a napsütésé lesz a főszerep, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 27°C közelében tetőzik.
Szerdán napos és felhősebb időszakok váltakoznak, csupán kis valószínűséggel fordulhat elő záporeső. Mérsékelt déli szél fúj. A hőmérséklet reggel 14°C, délután 25°C körül ígérkezik.

Vmeteo-Taki képe

Még marad a szeptemberi nyár

Hétfőn a hűvös reggelt követően túlnyomóan napos idő vár ránk. Mérsékelt marad a délkeleti szél, délután 26°C, este 18°C várható.

Kedden is folytatódik a száraz, nyárias idő, szűrt napsütéssel, mérsékelt délkeleti széllel. Kedden reggel 10°C, délután 27°C, este 19°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Szerdán is marad a nyárias idő, de délutántól előfordulhat zápor, zivatar.

Vmeteo-Taki képe

Hűvös reggel, mérsékelten meleg nappal

Vasárnap marad a jórészt napos idő. Fátyolfelhők és kevés gomoly lehet az égen, de ezek nem befolyásolják időjárásunkat. Délután 25°C, este 18°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn sem lesz változás. A hűvös reggelt követően túlnyomóan napos idő vár ránk. Mérsékelt marad a délkeleti szél, hétfő reggel 8°C, délután 26°C, este 18°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Reggel kabát, délután fürdőruha

Szombaton szűrt napsütés, száraz idő, mérsékelt légmozgás jellemzik az időjárást. Délután 24°C, este 18°C várható.

Vasárnap tovább melegszik a levegő és marad a jórészt napos idő. Fátyolfelhők és kevés gomoly lehet az égen, de ezek nem befolyásolják időjárásunkat. Vasárnap reggel 8°C, délután 25°C, este 18°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Oldalak