vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

VMeteo-Zooltán képe

Hidegfront érkezik

Hétfőn a nap nagy részében még marad a kora nyáriasan meleg idő, több órás napsütéssel. Az esti órákban hidegfront érkezik, aminek útját záporok, zivatarok kísérik. Általában mérsékelt marad a délnyugati szél, ami a front érkezésekor északnyugatira fordul. A hőmérséklet csúcsértéke még elérheti a 26°C-ot.

Vmeteo-Taki képe

Picit még tovább melegszik

Vasárnap sem lesz változás, napos kora nyári idő vár ránk. Délután 27°C, este 17°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn fátyolfelhők szűrik a Nap fényét. Mérsékelt marad a délnyugati szél, késő délutántól megnövekedhet a gomolyfelhőzet, estétől zápor, zivatar is kialakulhat. Nyári nap vár ránk, hétfő reggel 14°C-ot, délután 27°C-ot, este 18°C-ot mérhetünk.

Távolabbi kilátások

Keddre virradóan hidegfront érkezik, pár fokkal lehűl a levegő.

Vmeteo-Taki képe

Derült idő

Szombaton fátyolfelhőkön kívül csak a Nap lesz az égen, gyenge marad a délies légmozgás. Délután 26°C, este 16°C-ot mérhetünk.

Vasárnap sem lesz változás, napos kora nyári idő vár ránk. Vasárnap reggel 10°C, délután 27°C, este 17°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Hétfő délutánig marad a nyári idő.

Keddre virradóan hidegfront érkezik, pár fokkal lehűl a levegő.

VMeteo-Zooltán képe

Napos hétvége

Pénteken kellemes, tavaszi, napos időnek örülhetünk, csak kevés fátyol felhőzet jelenik meg az égen. Gyenge délnyugati szél mellett a hőmérséklet 23°C közelében tetőzik.
Szombaton magas szintű felhőzet szűri időnként a nap fényét. Általában gyenge marad a délnyugati szél. A hőmérséklet minimuma 11°C közelében lesz, a legmelegebb órában 22°C-ot mérhetünk.
Vasárnap sem zavarják még számottevően felhők a napsütést, kissé erősödik a nappali felmelegedés. Hétfőn délután, este záporok kíséretében hidegfront érkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Zavartalan napsütés

Csütörtökön a felettünk elhelyezkedő anticiklonnak köszönhetően zavartalan napsütésre és felhőtlen égre számíthatunk. Gyenge, időnként mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet 23°C közelében tetőzik.
Pénteken is csak kevés felhő zavarja a napsütést. Mérsékelt északi szél fúj. A hőmérséklet a reggeli 11°C-ról délután 23°C-os maximum valószínű.
A hétvégén is marad a napos, mérsékelt légmozgással kísért, az ilyenkor szokásosnál több fokkal melegebb idő. Hétfőn egy érkező hidegfront okozhat záporokat, jelentős lehűlés nélkül.

VMeteo-Zooltán képe

Anticiklon okoz sok-sok napsütést

Szerdán a több órás napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, csapadék nélkül. Általában mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet 20°C közelében tetőzik.
Csütörtökön szinte zavartalanul napos időben lesz részünk. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 8°C-ig csökken, a legmelegebb órákban 22°C-ot mérhetünk.
A folytatásban is anticiklon határozza meg időjárásunkat, ami sok-sok napsütéssel jár. Mérsékelt légmozgás mellett jellemzően 10°C és 20°C között váltakozik a hőmérséklet.

VMeteo-Zooltán képe

Borongós idő, kevés eső

Kedden erősen felhős, illetve borult lesz az ég felettünk, gyenge eső előfordulhat. Most úgy tűnik, hogy a nagyobb mennyiségű esőt hozó csapadéktömbök elkerülik a várost. Élénk északi szél fúj. A hőmérséklet 19°C-on tetőzik.
Szerdán változóan felhős égre tekinthetünk fel, csapadék nélkül. Mérsékelt marad az északnyugati, északi szél. A hőmérséklet a reggeli 10°C-ról, délután 20°C-ig emelkedik fel.
A folytatásban anticiklon határozza meg időjárásunkat, sokat süt a nap. A jó idő a hétvégén is tartja magát.

VMeteo-Zooltán képe

Sok felhővel indul a hét, kevés esővel

Hétfőn egy mediterrán ciklonhoz tartozó melegfront okoz többnyire erősen felhős, borult időt. Gyenge eső, záporeső többször kialakulhat, de jelentős mennyiségű csapadék nem hullik. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet 19°C közelében tetőzik.
Kedden is sok lesz a felhő felettünk, csak rövid időszakokra tűnhet elő a nap. Egy-egy rövid eső, záporeső előfordulhat. A mérsékelt északnyugati szelet többször élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 12°C-ig csökken, délután 19°C ígérkezik.

Vmeteo-Taki képe

Kevesebb napos óra

Vasárnap már vastagabb felhőzet lesz felettünk de ezek a felhők csapadékot nem adnak. Mérsékelt délkeleti szél fúj, délután 22°C-ot, este 15°C-ot mérhetünk.

Hétfőn tovább vastagodó melegfronti felhőzetből eső és zápor is kialakulhat, számottevő mennyiségű csapadék azonban nem valószínű. Mérsékelt marad a délkeleti szél, hétfő reggel 13°C, délután 18°C, este 14°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Szabadba csábító időjárás

Szombaton fátyolfelhők szűrik a Nap fényét, csapadék nem lesz. Gyenge marad a változó irányú szél, délután 21°C, este 14°C várható.

Vasárnap már vastagabb felhőzet lesz felettünk de ezek a felhők csapadékot nem adnak. Mérsékelt délkeleti szél fúj, vasárnap reggel 11°C-ot, délután 23°C-ot, este 15°C-ot mérhetünk.

Távolabbi kilátások

Hétfőn és kedden számíthatunk kisebb esőkre, záporokra, ezzel együtt kissé visszaesik a nappali felmelegedés.

Oldalak