vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

VMeteo-Zooltán képe

Sok felhő, kevés eső

Csütörtökön egy sekély ciklonális mező alakítja időjárásunkat, többnyire erősen felhős, illetve borult lesz az ég felettünk, de kevés napsütésben is bízhatunk. Többször elered az eső, záporeső. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 23°C közelében tetőzik.
Pénteken változóan felhős égre tekinthetünk fel, kis eséllyel délután rövid záporesővel. Mérsékelt, olykor élénk északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 14°C, délután 25°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Kevés napsütés

Szerdán a reggeli naposabb időt követően napközben többnyire erősen felhős, illetve borult lesz az ég felettünk, csapadék nélkül. Gyenge nyugati szél fúj. A hőmérséklet csúcsértéke 26°C közelében ígérkezik.
Csütörtökön egy hullámzó frontrendszer vonul át felettünk, többnyire erősen felhős, illetve borult égre tekinthetünk fel. Napközben többször eleredhet az eső, záporeső, esetleg zivatar is kialakulhat. Az eleinte mérsékelt délnyugati szél a nap végére északnyugatira vált. A hőmérséklet reggel 18°C, a legmelegebb órákban 24°C körül valószínű.

VMeteo-Zooltán képe

Mérsékelten meleg idő

Kedden egy hullámzó frontrendszer melegfrontja alakítja időjárásunkat. Napos és erősebben felhős időszakokra váltakoznak, a délutáni órákban kisebb eső, záporeső is kialakulhat. Gyenge, mérsékelt változó irányú szél fúj. A hőmérséklet 26°C közelében tetőzik.
Szerda hajnalban csapadéktömb vonul át felettünk záporesővel, zivatarral, napközben azonban már száraz időre készülhetünk az erősen felhős ég ellenére. Általában gyenge marad a változó irányú szél. A hőmérséklet reggel 16°C, délután 26°C körül ígérkezik.

Vmeteo-Taki képe

Felhőátvonulások, mérsékelt meleg

Hétfőn a hidegfront mögött mérsékelt északnyugati széllel az eddigieknél hűvösebb levegő érkezik fölénk. A felhőátvonulásokból nem valószínű csapadék, délután 25°C, este 21°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Kedden sem lesz zavartalan a napsütés, az időnként erősebben megnövekvő gomolyfelhőzetből egy-egy zápor kialakulhat. Gyenge marad a légmozgás, kedden reggel 15°C, délután 26°C, este 22°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Fülledt meleg záporokkal, zivatarokkal

Vasárnap többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, zápor, zivatar is érintheti térségünket. A légmozgás csak zivatarok térségében élénkül meg, délután 31°C, este 23°C várható.

Hétfőn a hidegfront mögött mérsékelt északnyugati széllel az eddigieknél hűvösebb levegő érkezik fölénk. A felhőátvonulásokból nem valószínű csapadék, hétfő reggel 16°C, délután 25°C, este 21°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Végre 30°C alatt

Szombaton napközben gyakran változik felettünk a felhőzet, egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat. Gyenge-mérsékelt marad az északnyugati szél, délután 29°C, este 24°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Vasárnap a frontrendszer visszahullámzásából adódóan melegfronti hatás mellet ismét magasra, kevéssel 30°C fölé emelkedik a hőmérséklet. Emellett változó felhőzetre és záporok, zivatarok kialakulására is számíthatunk. Vasárnap reggel 20°C, este 25°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Hétvégére enyhül a meleg

Pénteken napos és felhősebb időszakok váltakoznak, csapadék nélkül. Gyenge délies szél fúj. A hőmérséklet délután 34°C, este 26°C körül ígérkezik.

Szombaton egy hullámzó frontrendszer gyenge hidegfrontja közelíti meg térségünket. Az erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből zápor, zivatar kialakulhat. Mérsékelt északnyugati szél fúj, szombat reggel 20°C, délután 29°C, este 23°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Zavartalan napsütés

Csütörtökön többnyire derült, illetve gyengén felhős égre tekinthetünk fel. A napközbeni mérsékelt északnyugati szél estére gyenge északkaletire vált. A hőmérséklet 31°C közelében tetőzik.
Pénteken napos és felhősebb időszakok váltakoznak, csapadék nélkül. Gyenge délies szél fúj. A hőmérséklet reggel 20°C, délután 33°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Tetőzik a hőség

Szerdán eleinte több, később kevesebb felhőre számíthatunk, csapadék nélkül. A mérsékelt délnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 34°C közelében tetőzik.
Csütörtökre virradóra egy gyenge hidegfront vonul át felettünk, de ez mindössze átmeneti felhőzet-növekedessel jár. Eleinte mérsékelt, később gyenge északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 20°C, délután 32°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Kissé szeles hőség

Kedden fátyol- és gomolyfelhők jelennek meg az égen a napsütés mellett, de csapadékra kicsi az esély. A mérsékelt délnyugati szelet időnként élénk széllökések is kísérhetik. A hőmérséklet 33°C közelében tetőzik.
Szerdán többnyire derült, illetve gyengén felhős égre tekinthetünk fel, csapadék nélkül. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 20°C, délután 33°C körül ígérkezik.

Oldalak