vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

Vmeteo-Taki képe

Kellemes, napos idő

Hétfőn napos idő vár ránk, délután szűrhetik fátyolfelhők a Nap fényét. Délután 12°C, este 5°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Kedd reggelre ismét esély van ködre, aztán szép tavaszias idő lesz. Keddre virradóan gyenge fagy, délután 12°C, este 5°C várható.

Távolabbi kilátások

Szerdán változás kezdődik, északnyugatira fordul a szél, csütörtökön kisebb eső is lehet.

Vmeteo-Taki képe

Száraz, napos idő, reggeli ködök esélyével

Vasárnap jórészt napos időre számíthatunk, gyenge marad a szél. Délután 12°C, este 5°C várható.

Hétfőn sem lesz változás, az esetleg reggelre kialakuló ködös időt napsütés válthatja. Hétfő reggel 0°C, délután 12°C, este 5°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Száraz, napos idő

Szombaton és vasárnap jórészt napos időre számíthatunk, gyenge marad a szél. Az esetleg vasárnap reggelre képződő köd-és párafoltok délelőtt feloszlanak. Reggelente 1°C, illetve gyenge talaj menti fagy, délutánonként 10°C, esténként 5°C várható.

Távolabbi kilátások

A jövő héten szerdáig marad a csendes, kora tavaszi idő. Reggelente köd képződhet, mely napközben megszűnik, utána napos idő valószínű. Ebben az időszakban fagymentes reggelekre és 10°C körüli nappali hőmérsékleti értékekre számíthatunk.

Vmeteo-Taki képe

Jó ideig marad az enyhe idő

Pénteken felhős, napos időszakok váltakoznak, a nap első felében megélénkülhet a légmozgás. Délután 8°C, este 4°C várható.

Szombaton sem lesz zavartalan a napsütés, gyenge marad a szél. Az esetleg reggelre képződő köd-és párafoltok délelőtt feloszlanak. Szombat reggel 2°C, délután 10°C, este 5°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Átlagosnál enyhébb idő

Csütörtökön a felhősebb reggeli időszakot követően több órára kisüt a nap. A mérsékelt északnyugati szelet időnkén élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 8°C közelében tetőzik.
Pénteken jellemzően közepesen felhős lesz az ég, néhány órás napsütéssel. Mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 2°C-ig csökken, délután 8°C valószínű a legmelegebb órákban.
A hétvégén anticiklon alakítja időjárásunkat. A reggeli párásságot követően szinte zavartalanul süt a nap. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 10°C-ot.

VMeteo-Zooltán képe

Néhány órás napsütés

Szerdán többnyire erősen felhős, illetve borult égre tekinthetünk fel, jelentéktelen hózápor ma is előfordulhat. A mérsékelt északnyugati szelet időnként még élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet csúcsértéke elérheti az 5°C-ot.
Csütörtökön közepesen, illetve erősen felhős lesz az ég felettünk, csapadék nélkül. A több napsütés délután ígérkezik. A mérsékelt északnyugati szelet többször élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 1°C-ig csökken, a délutáni órákban 8°C-ot is mérhetünk.

VMeteo-Zooltán képe

Szeles idő

Kedden többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, futó hózápor is előfordulhat. Az eleinte erős északnyugati szél napközben kissé mérséklődik. A hőmérséklet 4°C közelében tetőzik.
Szerdán közepesen felhős égre tekinthetünk fel, néhány órás napsütéssel, csapadék nélkül. A mérséklet északnyugati szelet élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggelre -2°C-ig csökken, a maximum 4°C körül ígérkezik.
A folytatásban elkerülik térségünket a változást okozó frontok. Sok napsütés mellett fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés.

Vmeteo-Taki képe

Hidegfront érkezik

Hétfőn esővel indul a nap, később megélénkül az északnyugati szél, délutánra felszakadozhat a felhőzet. Egész nap 4°C és 6°C közötti hőmérséklet várható.

Kedden az élénk északnyugati szelet erős széllökések is kísérhetik. A gyakran erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből futó hózápor kialakulhat. Kedd reggel 1°C, délután 3­°C, este 0°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Melegfront érkezik

A ködös reggelt követően vasárnap megélénkül a délnyugati szél, kitisztul a levegő. Délután erősen megnövekszik a felhőzet, csapadék még nem valószínű. Vasárnap délután 10°C, este 8°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn hidegfront érkezik. Esővel indul a nap, később megélénkül az északnyugati szél, délutánra felszakadozhat a felhőzet. Egész nap 4°C és 6°C közötti hőmérséklet várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Szűrt napsütés, enyhe idő

Szombaton a reggeli köd és pára megszűnése után szűrt napsütésre számíthatunk. Gyenge marad a légmozgás, délután 6°C, este 2°C várható.

Vasárnap megélénkül a délnyugati szél, délután erősen megnövekszik a felhőzet, csapadék nem valószínű. Vasárnap reggel 1°C, délután és este 10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Hétfőn esős, szeles idő vár ránk, a csúcshőmérséklet 5°C körül alakul.

Oldalak