vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

Vmeteo-Taki képe

Gyenge hidegfront viszi el a hajnali fagyokat

Pénteken a nap első felében derült ég lesz felettünk, később gomolyfelhők érkeznek, csapadék nem valószínű. A szél északnyugatira fordul, de mérsékelt marad, gyenge hidegfront érkezik. Délután 14°C, este 8°C várható.

A szombati gomolyfelhőket sem kíséri csapadék, mérsékelt északi, északkeleti szél tartja kissé alacsonyan a hőérzetet, annak ellenére, hogy szombat reggel 5°C, délután 13°C, este 8°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Zavartalan napsütés

Csütörtökön zavartalan napsütésre számíthatunk. Gyenge, mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet 10°C közelében tetőzik.
Pénteken eleinte derült lesz az ég, délután azonban egy gyenge hidegfront éri el térségünket, megnövekszik a felhőzet, csapadé azonban nem várható. Eleinte gyenge délnyugati, délután időnként megélénkülő északnyugati szél fúj. A hőmérséklet minimuma 0°C közelében lesz, a legmelegebb órákban 14°C valószínű.

VMeteo-Zooltán képe

Sok napsütés

Szerdán a sok napsütés mellett kevés gomolyfelhő jelenik meg az égen délután, csapadék nélkül. Gyenge északkeleti szél fúj. A legmelegebb órákban 8°C ígérkezik.
Csütörtökön is a napsütésé lesz a főszerep, alig jelenik meg felhő az égen. Gyenge marad a délnyugati szél. A hőmérséklet minimuma -3°C körül ígérkezik, a maximum eléri a 10°C-ot.
Pénteken eleinte levés felhő lesz az égen, a délutáni órákban azonban egy gyenge, száraz hidegfront érkezik. A hétvégén kellemes tavaszi időben bízhatunk sok napsütéssel.

VMeteo-Zooltán képe

Gyakori felhősödés

Kedden napközben többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, csapadék nem valószínű, de (főként a Bakonyban) nem zárható ki teljesen rövid záporeső, esetleg hózápor. Gyenge északkeleti szél fúj. A hőmérséklet 6°C közelében tetőzik.
Szerdán felhőtlen, illetve többnyire derült lesz az ég felettünk, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Gyenge marad az északkeleti szél. A hőmérséklet a leghidegebb órákban elérheti a -5°C-ot, délután azonban már 8°C is lehet.

Vmeteo-Taki képe

Szeles, hideg idő

Hétfőn a front mögött hideg légtömeg érkezik, a sok felhő ellenére számottevő csapadék nem valószínű, azonban főként délelőtt kisebb havas eső, esetleg havazás előfordulhat. Az élénk szélben az egész nap 5°C körüli hőmérsékletet még hidegebbnek érezhetjük. Az esti órákra mérséklődik a légmozgás.

Kedden reggel -3°C-ig is hűlhet a levegő. Napközben mérsékelt északkeleti szél fúj, a változó felhőzetből csapadék nem valószínű. Kedd délután 5°C, este 2°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Feltámad a szél, de lehűlés még nem érkezik

Vasárnap hidegfront érkezik Erősen megnövekszik a felhőzet, megélénkül az északnyugati szél, de a hőmérséklet még kellemes tartományban alakul. Délután 14°C, este 10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Hétfőn a front mögött hideg légtömeg érkezik, a sok felhő ellenére számottevő csapadék nem valószínű, azonban kisebb havas eső, esetleg havazás előfordulhat. Az élénk szélben az egész nap 5°C körüli hőmérsékletet még hidegebbnek érezhetjük.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

"Változnak az évszakok, rossz idők, szép napok"

Szombaton kellemes napos, gyengén felhős idő vár ránk, mérsékelt északias légmozgással. Délután 18°C, este 10°C várható.

Vasárnap óra átállítás és évszakváltás. Hidegfront érkezik, erősen megnövekszik a felhőzet, megélénkül az északnyugati szél. Csak kisebb zápor fordulhat elő, a hőmérséklet még kellemes tartományban alakul. Vasárnap reggel és este 8°C, délután 14°C körül várható a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

3 napra visszatér a tavasz

Pénteken csak kevés felhő jelenik meg az égen, mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet elérheti a 13°C-ot, este 7°C körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton is kellemes napos, gyengén felhős idő vár ránk, mérsékelt északias légmozgással. Szombat reggel 4°C, délután 14°C, este 8°C várható.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Napról napra melegebb lesz

Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég felettünk rövid naposabb időszakokkal, csapadék nélkül. A mérsékelt északkeleti szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet csúcsértéke elérheti a 11°C-ot.
Pénteken derült, illetve gyengén felhős égre tekinthetünk fel. Gyenge, mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 4°C, délután 14°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Még egy kis tél

Szerdán borult marad az ég felettünk, főként a délelőtti órákban számíthatunk eleinte havazásra, később inkább havas esőre, délután azonban már kisebb valószínűséggel fordulhat elő csapadék. Tartós, megmaradó hótól nem kell tartani, de a növényeken, tereptárgyakor rövid időre megtapad a hó. Az élénk északkeleti szélben 3°C közelében lesz a maximum hőmérséklet.
Csütörtökön napos és felhősebb időszakok váltakoznak, csapadék nélkül. Többször megélénkül az északkeleti szél. A hőmérséklet reggel 0°C, délután 11°C körül ígérkezik.

Oldalak