vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

Vmeteo-Taki képe

Fülledt idő változó felhőzettel

Pénteken gyakran változik felettünk a felhőzet, csapadék nem valószínű. Gyenge marad az északkeleti szél, délután fülledt meleg, 30°C, este 25°C várható.

Szombaton sem lesz zavartalan a napsütés, sőt, egy-egy zápor, de még zivatar is kialakulhat. A gyenge-mérsékelt északkeleti szél zivatarok környezetében átmenetileg megélénkülhet. Szombat reggel 20°C, délután 31°C, este 25°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Ma még sok felhő, mérsékelt meleg

Csütörtökön a front mögött változó nedvességtartalmú levegő lesz felettünk, a gyakran erősebben megnövekvő gomolyfelhőzetből esetleg egy-egy zápor, zivatar előfordulhat, de számottevő csapadék nem valószínű. Délután 27°C, este 21°C várható.

Pénteken leginkább fátyolfelhők szűrik a Nap fényét, csapadék nem valószínű. Gyenge marad az északkeleti szél, péntek reggel 19°C, délután 29°C, este 22°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Csak átmeneti lesz a lehűlés

Szerda reggel hidegfront érkezett. Nyomában megélénkül az északnyugati szél, de még a délutánra erősebben megnövekvő felhőzetből sem várható csapadék. Délután 26°C, este 20°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Csütörtökön a front mögött változó nedvességtartalmú levegő lesz felettünk, a gyakran erősebben megnövekvő gomolyfelhőzetből egy-egy zápor, zivatar előfordulhat, de számottevő csapadék nem valószínű. Csütörtök reggel 16°C, délután 27°C, este 21°C várható.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Meleg lesz az ünnep

Kedden folytatódik a száraz, jórészt napos idő, veszélyes időjárási elem nem fogja zavarni az augusztus 20-ai ünnepi programokat. Délután 33°C, este 25°C várható.

Szerdán hidegfront érkezik. Nyomában megélénkül az északnyugati szél, de még a délutánra erősebben megnövekvő felhőzetből sem várható csapadék. Szerda reggel és este 20°C, délután 26°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Még egy picit melegszik

Hétfőn szinte zavartalan napsütés, gyenge légmozgás jellemzi az időjárást. Délután 32°C, este 24°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Kedden lesz a kánikulai napok sorában a csúcs és egyben az utolsó is egy ideig. Csak kevés felhő takarja a Nap fényét, mérsékelt marad a délkeleti szél. Holnap a kevéssel 20°C alatti reggeli hőmérséklet délután 33°C környékére emelkedik, este 25°C körüli értéket mérhetünk.

Távolabbi kilátások

Vmeteo-Taki képe

Három nap strandidő

Vasárnap délutánra jelentősen csökken a felhőzet, csapadék nem lesz. Mérsékelt délnyugati szél fúj, 30°C környékére melegszik a levegő, este 23°C várható.

Hétfőn szinte zavartalan napsütés, gyenge légmozgás jellemzi az időjárást. Hétfő reggel 17°C, délután 31°C, este 24°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Kedden sok napsütés, meleg strandidő várható.

Vmeteo-Taki képe

Vissza tér a nyár szabiról

Szombaton változóan napos-gomolyfelhős égre tekinthetünk fel, csapadék nem valószínű. Gyenge marad a délnyugati szél, szombat reggel 15°C, délután 27°C, este 20°C várható.

Vasárnap a nap első felében kevesebb, délután több napsütésre számíthatunk, csapadékra minimális az esély. Mérsékelt délnyugati szél fúj, vasárnap reggel 17°C, délután 31°C, este 23°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

Hétfőn és kedden sok napsütés, strandidő várható.

Vmeteo-Taki képe

Sok felhő, zápor, zivatar lehet

Pénteken sok felhőre, kissé hűvös időre számíthatunk. Főként délután zápor, zivatar is kialakulhat. Napközben mérsékelt északnyugati szél fúj a napi maximum 22°C, az esti hőmérséklet 19°C körül alakul.

Szombaton változóan napos-gomolyfelhős égre tekinthetünk fel, csapadék nem valószínű. Gyenge marad a délnyugati szél, szombat reggel 15°C, délután 27°C, este 20°C várható.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Ma napsütésből, holnap felhőből lesz sok

Csütörtökön túlnyomóan napos időre számíthatunk, csak kevés fátyolfelhőzet jelenik meg az égen. Eleinte gyenge, mérsékelt északnyugati, később délies szél fúj. A hőmérséklet 24°C közelében tetőzik.
Pénteken egy gyengülő hidegfront vonul át felettünk, többnyire erősen felhős, borult égre tekinthetünk fel, napközben kevés eső, záporeső is kialakul. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 16°C, délután 22°C körül ígérkezik.
A hosszú hétvégén erőteljes melegedésre számíthatunk. A csúcshőmérséklet eléri a 30°C-ot.

VMeteo-Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Átlag alatti hőmérséklet

Szerdán a délelőtti órákban megszűnik a csapadék, de borult marad az ég, a felhőzet felszakadozása csak a déli óráktól kezdődik meg, a nap második felében kevés napsütésre is számíthatunk. Az élénk északnyugati szelet időnként erős széllökések kísérik. A hőmérséklet maximuma mindössze a 22°C-ot érheti el.
Csütörtökön több órás napsütés vár ránk, főként délután némi felhősödéssel. Mérsékelt északnyugati szél fúj, ami estére gyenge délkeletire változik. A hőmérséklet reggel 13°C, délután 24°C közelében lesz.

Oldalak