vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

Vmeteo-Taki képe

Szombaton kis napsütés, vasárnap borult ég

Szombaton napközben vékonyodik, szakadozik felettünk a felhőtakaró, pár órás napsütésre is számíthatunk. Mérsékelt marad az északnyugati szél ,délután 7°C, este 5°C lehet.

Vasárnap erősen megnövekszik a felhőzet, délután számíthatunk esőre. Mérsékelt nyugati szél fúj, vasárnap reggel 2°C, délután 6°C, este 3°C várható.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Változékony hétvége

Pénteken borongós időre van kilátás, idénként gyenge esővel, több csapadék a nap második felében ígérkezik. A mérsékelt északnyugati szelet többször élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 5°C közelében tetőzik.
Szombatra virradóra még többször kialakulhat eső, borult lesz a reggel, később csökken, felszakadozik a felhőzet, egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. Általában mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 4°C-ig csökken, a maximum 7°C körül valószínű.

VMeteo-Zooltán képe

Változékony idő

Csütörtökön borongós marad az idő, jelentéktelen eső előfordulhat. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet 5°C közelében tetőzik.
Pénteken zárt felhőzet lesz felettünk, gyenge esőre többször számíthatunk. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 4°C-ig csökken, ami alig emelkedik napközben, 5°C lehet a maximum.
Szombaton felszakadozik a felhőzet, vasárnap ismét beborul, az esti órákban hidegfront érkezik. A jövő hét első felében többször számíthatunk még esőre.

VMeteo-Zooltán képe

Ma napsütés, holnap beborul

Szerdán többnyire napos időnek örülhetünk, csak kevés magas szintű felhőzet jelenik meg az égen. Mérsékelt északi szél fúj. A hőmérséklet 7°C közelében tetőzik.
Csütörtökre beborul az ég. A Földközi-tenger felett örvénylő ciklon áramlási rendszerében nedvesebb levegő érkezik fölénk, csapadék azonban nem valószínű, de jelentéktelen eső nem zárható ki teljesen. Mérsékelt északkeleti szél fúj. A hőmérséklet reggel 4°C-ig csökken, de később sem lesz melegebb 5°C-nál.

VMeteo-Zooltán képe

Csökkenő felhőzet

Kedden napközben az eleinte zárt felhőzet fokozatosan felszakadozik, egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. Csapadék nem lesz. Az élénk északnyugati szelet időnként erős széllökések kísérik. A hőmérséklet 6°C közelében tetőzik.
Szerdán napos idő vár ránk, de nem lesz teljesen zavartalan. A reggeli órákban gyenge fagyra készülhetünk, -1°C-ig is hűlhet a levegő hőmérséklete, délután 7°C maximumot mérhetünk.

VMeteo-Zooltán képe

Borongós, hideg napok

Hétfőn többnyire borult marad az ég felettünk, a délutáni órákban kevés esőre is számíthatunk, a Bakonyban havas eső, havazás is lehet, de a pozitív hőmérsékletnek köszönhetően megmaradó hó nem várható. Az élénk északnyugati szelet gyakran erős széllökések kísérik, de egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. A hőmérséklet 5°C közelében tetőzik.

Vmeteo-Taki képe

Télies fordulat az időjárásban

Vasárnap sok lesz felettünk a felhő, már délután lehet gyenge eső, számottevő mennyiségű csapadék azonban még nem valószínű. A mérsékelt délies szelet egy-egy élénk széllökés is kísérheti. Délután 11°C, este 10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Vmeteo-Taki képe

Egyelőre átlagos, novemberi idő

Szombaton egy gyenge hidegfront vonul át felettünk. Szakadozott lesz a felhőzete, csapadék nem valószínű, pár órás napsütésnek is örülhetünk. Mérsékelt marad az északnyugati szél, délután 11°C, este 8°C várható.

Vasárnap melegfronti hatás mellett beborul az ég, a kora esti órákban eleredhet az eső. A mérsékelt délnyugati szelet egy-egy élénk széllökés is kísérheti. Vasárnap reggel 7°C, délután 12°C, este 10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Távolabbi kilátások

VMeteo-Zooltán képe

Sok felhő, kevés napsütés

Pénteken többnyire borult, illetve erősen felhős lesz az ég felettünk, csapadék nélkül. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet 10°C közelében tetőzik.
Szombaton erősen párás lehet a reggel, majd felszakadozik a felhőzet, néhány órára kisüt a nap. Egy gyengülő hidegfront vonul át felettünk. Csapadékot nem okoz. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 5°C és 10°C között váltakozik.

VMeteo-Zooltán képe

Kevés napsütés

Csütörtökön a borongós reggelt követően fokozatosan elvékonyodik a felhőzet, egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. Általában gyenge, mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet 11°C közelében tetőzik.
Pénteken erősen felhős, illetve borult égre tekinthetünk fel, csapadék nélkül. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 5°C-ig csökken, a maximum 10°C körül lesz.
A hétvégén sok felhőre van kilátás, vasárnap este hidegfront érkezik, esővel, jelentős lehűléssel.

VMeteo-Zooltán

Oldalak