vmeteo.hu hírlevél

Hírlevél archívum

VMeteo-Zooltán képe

Ismét melegszik

Vasárnap napsütés és gomolyflehők jellemzik az égképet, csapadék nem valószínű. Gyenge, mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet 29°C közelében tetőzik.
Hétfőn kevés fátyol- és gomolyfelhőzet lesz az égen, csapadék nem lesz. Mérsékelt északnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 19°C, délután 31°C körül ígérkezik.
Kedden hidegfront érkezik, zivatar sem zárható ki. A folytatásban fokozatosan mérséklődik a nappali felmelegedés.

Zooltán

VMeteo-Zooltán képe

Egy nap felfrissülés

Szombaton többnyire erősen felhős, illetve borult lesz az ég felettünk. Többször előfordulhat eső, záporeső, összességében jelentős mennyiség nélkül. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 24°C közelében tetőzik.
Vasárnap visszatér a nyár. Eleinte sok lesz a felhő felettünk, majd egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap, csapadék nélkül. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 18°C, délután 31°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Mozgolódik a légkör

Pénteken a többórás napsütés mellett napközben megnövekszik a gomolyfelhőzet és kis eséllyel előfordulhat zápor, esetleg zivatar, de nem ez lesz a meghatározó. Eleinte mérsékelt délkeleti, később északnyugati szél fúj. A hőmérséklet 32°C közelében tetőzik.

VMeteo-Zooltán képe

Nincs még itt a vége

Csütörtökön sok napsütésre számítatunk, időnként kevés fátoyl- és gomolyfelhővel, csapadék nem valószínű. Általában mérsékelt marad az északnyugati szél. A hőmérséklet 32°C közelében tetőzik.
Pénteken napos és kissé felhősebb időszakok egyartánt előfordulnak, csapadék azonban nem érkezik. Mérsékelt északias szél fúj. A hőmérséklet reggel 20°C, délután 32°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Sok napsütés, hőség

Szerdán a napsütésé lesz a főszerep, időnként fátyol-, illetve gomolyfelhőkkel, csapadék nélkül. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet 33°C közelében tetőzik.
Csütörtökön derült, illetve gyengén felhős lesz az ég felettünk, eső nem érkezik. A mérsékelt északnyugati szelet élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 20°C, délután 33°C körül ígérkezik.
A folytatásban is marad a hőség, de 1-2°C-kal mérséklődik a meleg. Érezhetőbb felfrissülést a jövő hét első fele hozhat.

VMeteo-Zooltán képe

Ismét csúcson a forróság

Kedden a napos időszakok mellett a délutáni óráktól megnövekedhet a gomolyfelhőzet és kis eséllyel előfordulhat zápor, esetleg zivatar, de nem ez lesz a meghatározó. Eleinte gyenge, mérsékelt délkeleti, később mérsékelt észanyugati szél fúj. A hőmérséklet 34°C közelében tetőzik.
Szerdán a sok napsütés mellett kevés gomoly- és fátyolfelhőzet lesz felettünk, csapadék nem valószínű. Gyakran fúj élénk északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 23°C, délután 34°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Ismét erősödik a nappali felmelegedés

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk, de nem lesz zavartalan. Kis eséllyel előfordulhat a délutáni óráktól zápor, zivatar. Általában gyenge marad az északnyugati, később a délkeleti szél. A hőmérséklet 33°C közelében tetőzik.

Kedden folytatódik a hőség, sok napsütéssel, kevés felhővel. Mérsékelt délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 22°C, délután 35°C közelében tetőzik.
A folytatás sem hoz jelentős lehűlést, de pár fokkal mérséklődik a nagy meleg. Egy-egy zápor, zivatar átmenetileg felfrissítheti a levegőt.

VMeteo-Zooltán képe

Aprócska felfrissülés

Vasárnap napos és kissé felhős időszakokra egyaránt számíthatunk, csapadék nem valószínű. Eleinte időnként élénk északkeleti szél fúj, később gyenge, mérsékelt északnyugati. A hőmérséklet 32°C közelében tetőzik.
Hétfőn a napsütésé lesz a főszerep, fátyolfelhőkkel, csapadék nélkül. Délelőtt gyenge északnyugati, délután gyenge délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 21°C, délután 33°C körül ígérkezik.

VMeteo-Zooltán képe

Gyenge front

Szombaton többnyire napos marad az idő. Az esti órákban egy gyengülő hidegfront érkezik, ekkor erősebben megnövekszik a felhőzet és zápor, zivatar előfordulhat, de nagyobb esély van rá, hogy elkerül minket a csapadék. Délelőtt élénk északnyugati szél fúj, délután mérsékelt délnyugati. Este, a front érkezésekor ismét lehetnek átmenetileg élénk, akár erős széllökések. A hőmérséklet 32°C közelében tetőzik.

VMeteo-Zooltán képe

Dög meleg

Pénteken sok napsütés vár ránk, csak kevés felhő jelenik meg az égen. Csapadék nem várható. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A legmelegebb órákban 35°C várható.
Szombaton napos időre számíthatunk, csapadék nem ígérkezik. A mérsékelt északnyugati szelet időnként élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 23°C, délután 33°C körül lesz.
Vasárnap még kicsit mérséklődik a meleg, a jövő hét elején azonban újabb erősödés várható. Felfrissülést a jövő hét második fele hozhat.

Zooltán

Oldalak