Jelenlegi hely

Köszönjük a támogatást!

VMeteo-Zooltán képe

A működésünk stabilitásához kértünk segítséget, de ennél sokkal többet kaptunk tőletek!

24 óra leforgása alatt biztosítottátok számunkra azt az összeg, amiből megoldható az új állomásunk beszerzése, így a működésünk stabilitása. Meglepett minket ez a hatalmas tenni akarás, összefogás, nem lehetünk eléggé hálásak ezért.

A berendezést a hazai forgalmazótól szerezzük be, így biztosítva, hogy csak annyit költsünk erre a célra, amennyi szükséges. Azonban a nagylekű adományoknak köszönhetően maradt fedezetünk még egy állomás beszerzésére. Veszprémben több meteorológiai mérési adat is rendelkezésre áll, így arra gondoltunk, hogy egy közeli, "extrém" helyre telepítenénk le még egy berendezést, ez pedig a Bakony legmagasabb települése, Hárskút lenne. A mérések természetesen láthatók lesznek oldalunkon, illetve a támogatók - ahogy ígértük - exkluzív elérést kapnak a két állomás adataihoz.

Még egyszer hatalmas köszönet mindenkinek, aki tenni tudott és támogatott minket, amikor arra a legnagyobb szükségünk volt. Ezt igyekszünk a jövőben is minél pontosabb előrejelzéssel, illetve adatokkal meghálálni.

A további fejleményekről folyamatosan beszámolunk majd.

 

Rovat: